TSM-Support.com

 

News

 

 

 

28 maart 2009 DakarSport Relatiedag, IJmuiden

 

Deze dag hebben was bedoeld om relaties van DakarSport van dichtbij kennis te laten maken met het team en de indrukwekkende voertuigen welke deelnemen aan de Dakar rally (al is er in 2009 weinig zicht geweest op Dakar…). Wij hebben zorg gedragen voor de beveiliging van het parcours op het IJmuidense strand.

Toch nog tijd gevonden om een paar foto´s te maken. Deze kan u hier zien. Informatie over DakarSport vindt u op http://www.dakarsport.com

Wilt u meer informatie of staat uw foto er niet bij? Stel uw vraag, voor de foto´s op

photography@tsm-support.com , voor de rijtrainingen op

automotive@tsm-support.com

 

 

 

14 maart 2009 D3 Meet and Greet 2009

 

Zondag 15 maart zullen we aanwezig zijn bij de “D3 Meet and Greet”, een evenement voor Land Rover Discovery 3 rijders. Wij zullen de deelnemers waar nodig bijstaan met enige rijinstructie zodat ze nog meer van deze dag kunnen genieten en na afloop nog meer plezier zullen hebben van hun Discovery.

De locatie is Strand  Horst langs de A28. Meer informatie op http://www.disco3.nl/

Na afloop van het evenement kunt hier de foto´s bekijken. 

Wilt u meer informatie of staat uw foto er niet bij? Stel uw vraag, voor de foto´s op

photography@tsm-support.com , voor de rijtrainingen op

automotive@tsm-support.com

 

 

 

14 maart 2009 Rally van de Grensstreek 2009

 

In het weekend van 25 en 26 April zijn we aanwezig bij de Rally van de Grensstreek, een van oudsher bekende rally voor historische auto´s.  Het is niet eenvoudig dit soort evenementen te organiseren en na vele succesvolle jaren is het de organisatie helaas enkele jaren niet gelukt het evenement van de grond te krijgen.

In 2009 is de rally echter weer in volle glorie terug met een volledig nieuwe organisatie. Meer nieuws op http://www.rallyvandegrensstreek.nl

Tot de rally is hier een selectie van de foto´s van 2004 en 2005 te zien. Na afloop hier de selectie van de foto´s van 2009.

Wilt u meer informatie of staat uw foto er niet bij? Stel uw vraag op

photography@tsm-support.com

 

 

 

Home    Home Automotive    Home Photography   News   Disclaimer   Links    Contact